Set convertor pasiv (video balun)                 Pret: 30 RON (TVA inclus)

Set convertor video pasiv (2buc.), distanta maxima: 400 m/color sau 600 m/alb-negru cu cablu UTP cat 6 de calitate; pentru distante de pana la 1 Km se poate folosi in pereche cu un transmitator activ. Se instaleaza cate un modul la fiecare capat al cablului UTP.


Transmitator activ                                 Pret: 64 RON (TVA inclus) 


Transmitator video activ, distanta maxima: 1200m; se foloseste in pereche cu receptor activ; carcasa din plastic; pentru distante mai mici de 1000m se poate folosi in pereche cu un convertor pasiv.
Alimentare la 12V/CC/150mA.


Echipamentele de transmisie/receptie semnal video (video balun) sau audio prin cablu UTP cat5, cat6 sunt de doua tipuri:
- pasive (nu necesita alimentare)
- active (necesita alimentare 12VCC).
Principalul avantaj fata de transmisia video prin cablul coaxial este ca se poate transmite semnalul video de la patru camere pe acelasi cablu UTP si se ajunge la distante de pana la 2 Km, fata de maximum 500 m prin cablul coaxial (de calitate). Aceste echipamente au o imunitate ridicata la interferente. Se instaleaza cate un modul la fiecare capat al cablului.
Imaginile si specificatiile produselor sunt cu caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.
Toate drepturile rezervate || Camere supraveghere interior || Securitate | Sistem alarma | Supraveghere trafic | Supraveghere video | Video balun
Amplificator transmitator
Amplificator receptor

Echipamente de transmisie semnal video

Izolator video bucla de masa            Pret: 74 RON (TVA inclus)

Izolator video bucla de masa cu convertor pasiv integrat, elimina perturbatiile cauzate de diferentele de potential pe cablu, pentru cablu UTP (24-16AWG (0.5-1.31mm, 18 ohm/100m), distanta maxima 400m color.


Izolator video bucla de masa
Security
Logo
Sisteme de supraveghere video si securitate
Sisteme Profesionale de Securitate si Supraveghere Video
Receptor activ                                         Pret: 162 RON (TVA inclus) 

Receptor video activ, distanta maxima: 1500m; se foloseste in pereche transmitator activ; carcasa din plastic; pentru distante mai mici de 1000m se poate folosi in pereche cu un convertor pasiv.
Alimentare la 12V/CC/150mA.
Model: M809                                   Pret: 399 RON (TVA inclus)

Receptor pasiv cu 16 canale video. Distanta maxima: 400m pentru camere HDCVi HD 1280x720 sau 200m pentru camere Full HD 1920x1080. Nu necesita alimentare. Permite instalarea in rack.
Receptor pasiv 16 canale
Video balun (set 2 buc.)