Solutiile de control acces si pontaj electronic sunt concepute pentru accesul autorizat si gestionarea automata a intrarilor si iesirilor oamenilor in anumite zone in scopul asigurarii securitatii, a evidentierii timpului de lucru si prezentei la locul de munca (hotel, banca, birou, etc).
    Sistemele de control acces fara pontaj sunt concepute pentru accesul persoanelor autorizate in spatiile securizate cu unitati de control acces. Accesul se face cu ajutorul cartelelor de proximitate, cod sau amprenta.

Tag proximitate                                                

TAG proximitate tip breloc, frecventa: 125 KHz.

Yala electromagnetica                                      

Yala electromagnetica, montaj ingropat in tocul usii, alimentare la 12 VCC, consum 900 mA.

Yala electromagnetica (blocator)
Imaginile si specificatiile produselor sunt cu caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.
Toate drepturile rezervate || Instalare sistem de control acces si pontaj || Sisteme securitate | Montare yala electromagnetica |  Acces cartela
Tag acces
Cititor cartela proximitate de exterior                  

Cititor cartela proximitate,  raza de actiune 9-12 cm, compatibil cartela proximitate 26 biti. Alimentare la 12VCC, consum 120 mA, operare in plaja de temperatura -15/60C.Electromagnet
Electromagnet                                                

Electromagnet 150 Kg forta cu suport si accesorii pentru montaj aplicat pe usa. Alimentare la 12 VCC, consum 500 mA.

Unitate de control acces tip stand-alone               

Unitate tip "stand-alone" pentru control acces 1 usa. Carcasa metalica cu tastatura si cititor cartela proximitate 26 biti integrate,  max. 500 utilizatori. Modalitati operare: parola, parola + cartela, cartela.
Distanta maxima citire cartela: 65mm. Alimentare la 12VCC.
Montaj aplicat. Dimensiuni: 120x76x27mm.
Cititor cartela proximitate
Unitate de control acces
Unitate centrala de control acces si pontaj           

Unitate centrala pentru control acces si pontaj pentru 2 usi (sens dublu), suporta instalarea a patru cititoare de proximitate intrare/iesire, maxim 20.000 utilizatori,  memorie 100.000 evenimente. Programare si monitorizare prin soft (inclus) de control acces si pontaj, instalat pe calculator. Conectarea la calculator se face prin interfata de retea RJ45 protocol comunicare TCP/IP. Posibilitate de configurare orare, zone de acces, utilizatori, etc. Unitatea include pe placa de baza un modul de control acces pentru doua usi si intrari contacte magnetice pentru monitorizare stare usa.

Unitate de control acces
Sild usa
Sild usa siguranta                                                   

Sild usa siguranta, special pentru control acces fara suruburi la vedere in exterior, cu maner fix la exterior si maner mobil la interior.Unitate centrala de control acces si pontaj           

Unitate centrala pentru control acces si pontaj pentru 1 usa (sens dublu), suporta instalarea a doua cititoare de proximitate intrare/iesiremaxim 20.000 utilizatori,  memorie 100.000 evenimente.  Programare si monitorizare prin soft (inclus) de control acces si pontaj, instalat pe calculator. Conectarea la calculator se face prin interfata de retea RJ45 protocol comunicare TCP/IP. Posibilitate de configurare orare, zone de acces, utilizatori, etc. Unitatea include pe placa de baza un modul de control acces pentru o usa si intrare contact magnetic pentru monitorizare stare usa.

Unitate de control acces
Unitate centrala de control acces si pontaj           

Unitate centrala pentru control acces si pontaj pentru 4 usi (sens unic), suporta instalarea a patru cititoare de proximitate intrare/iesire, maxim 20.000 utilizatori,  memorie 100.000 evenimente. Programare si monitorizare prin soft (inclus) de control acces si pontaj, instalat pe calculator. Conectarea la calculator se face prin interfata de retea RJ45 protocol comunicare TCP/IP. Posibilitate de configurare orare, zone de acces, utilizatori, etc. Unitatea include pe placa de baza un modul de control acces pentru patru usi si intrari contacte magnetice pentru monitorizare stare usa.


Unitate de control acces                                            

Unitate pentru control acces pentru 1 usa (sens dublu), maxim 3000 utilizatori. Permite instalarea a doua cititoare de proximitate. Programare prin interfata web pe calculator. Conectarea la calculator se face prin interfata de retea RJ45 protocol comunicare TCP/IP. Posibilitate de configurare utilizatori. Unitatea include pe placa de baza un modul de control acces pentru o usa si intrare contact magnetic pentru monitorizare usa.


Unitate de control acces
Cititor cartela proximitate de interior                    

Cititor cartela proximitate,  raza de actiune 6 cm, compatibil cartela proximitate 26 biti. Alimentare la 12VCC, consum 100 mA, operare in plaja de temperatura 5/60C.Cititor cartela

Sisteme de control acces si pontaj

Cartela control acces
Cartela proximitate                                        

Cartela proximitate, frecventa: 125 KHz.

Security
Logo
Sisteme de supraveghere video si securitate
Sisteme Profesionale de Securitate si Supraveghere Video
Yala electromagnetica 1A610 - CISA - Italia
Yala electromagnetica CISA                             

Yala electromagnetica, montaj aplicat, actionare mecanica, include butuc cu 3 chei. Alimentare la 12 VCC, consum 700 mA.
Electromagnet
Electromagnet                                                  

Electromagnet 250 Kg forta cu suport si accesorii pentru montaj aplicat pe usa. Alimentare la 12 VCC, consum 500 mA.